EXPO17

verstilde aarde

Zomerexpositie in de Lambertikerk in Zelhem

Taliet van der Neut

De werkgroep Kunst in de Kerk van de Protestantse Lambertikerkgemeente te Zelhem organiseert in 2017 voor de 17e keer een expositie, deze keer met de titel VERSTILDE AARDE.


De expositie bestaat uit schilderijen van Taliet van der Neut uit Aalten en keramiek van Anneke van der Meer uit Toldijk.

 

Een plaats van rust en bezinning voor iedereen die daar naar verlangt.
Dat is wat de Lambertikerkgemeente in Zelhem wil bieden. Niet alleen voor de gemeenteleden maar iedereen die bewust of per toeval de Lambertikerk bezoekt. De kunstexpositie draag daar aan bij.

Taliet van der Neut

Taliet van der Neut laat zich inspireren door de natuur en laat haar werk een verbinding maken tussen beeld en kleur enerzijds en woord en zin, misschien wel betekenis, anderzijds. Taliet gebruikt gemengde technieken, haar werken zijn kleurrijk en ingetogen. Haar inspiratie vindt ze in de natuur en in teksten en wijsheden.

Anneke van der Meer

Klei is al ruim 25 jaar haar bondgenoot. Het is een natuurlijk en creatief materiaal waarmee zij op vele manieren iets eigens maakt, van handgevormde potten, torso’s, portret-koppen en dieren tot vrije vormen. Anneke werkt graag met anderen, het geeft haar inspiratie tot nieuwe ideeën. De grote variatie in haar werk laat klei als materiaal in al zijn verscheidenheid zien.

Ga terug