Nieuws

Energiekosten

De energiekosten rijzen de pan uit, daarom zijn er maatregelen nodig. Inmiddels zijn de lampen in de kerk en het Leerhuys vervangen door zuinige LED-verlichting. De temperatuur in de kerk gaat vanaf nu naar 12⁰C (was 14⁰C), dit als de kerk niet gebruikt wordt.

Lees meer...

Levende Adventskalender

Het spandoek staat al bij de ingang van de tuin van de Lambertikerk.  Tijdens de Advent, vanaf zondag 27 november tot en met vrijdag 23 december, worden weer bijna dagelijks activiteiten aangeboden waarbij ontmoetingen met bekenden en onbekenden centraal staan. Er is voor elk wat wils en de deur staat open bij iemand thuis of bij het kerkelijk centrum.

Iedereen is hierbij welkom.

Lees meer...

Kerstliederen zangdienst

Op zondagmiddag 18 december, na de kerstmarkt, gaan we om 16.30 uur weer samen zingen met begeleiding door Harmonie Prinses Juliana. Het orgel wordt bespeeld door Jan Buunk. U bent van harte welkom om allerlei bekende kerstliederen mee te zingen. We hebben prachtige kerstliederen ontvangen voor de Lambertikerkgemeente top 100!
Een boekje met de liederen wordt bij binnenkomst aan u uitgereikt. Deelnemen is gratis, er is wel een uitgangscollecte om de gemaakte kosten te dekken. Van harte welkom en neem ook uw familie, buren en vrienden mee. Het wordt genieten die middag voor wie lekker zingen wil.

Lees meer...

We bidden voor vrede

Op donderdag 24 februari viel Rusland Oekraïne binnen.

Als Lambertikerk besloten we meteen om die volgende vrijdag in Zelhem het Coventry gebed te gaan bidden. Dat is het gebed van vrede en verzoening, dat sinds WOII wereldwijd op vrijdag op vele plaatsen om 12:00 uur gebeden wordt. Zolang de oorlog in Oekraïne voortduurt zullen we dit in de Lambertikerk elke vrijdag om 12:00 uur blijven herhalen.

We voelen ons machteloos en angstig in deze tijd. Maar als kerk kunnen we, juist nu, bidden om vrede en verzoening.

Lees meer...