Ontmoeting en Inspiratie

Bij dit programma kan iedereen aanschuiven. u kunt er wat leren, wat doen of in gesprek gaan met anderen. u ontmoet er wellicht bekenden, maar liefst ook nog-niet-bekenden. Er zijn geen drempels, geen leeftijdsgrenzen, geen toelatingseisen... U bent van harte welkom!

Vanuit de Raad van Kerken Halle- Keijenborg –Zelhem organiseert een klein groepje vrijwilligers al vele jaren heel verschillende activiteiten. Iedereen is welkom, of u nu lid bent van de parochie St. Jan de Doper of van de PKN Gemeentes Halle en Zelhem. Maar ook daarbuiten hopen we dat mensen komen en willen instappen. Elkaar ontmoeten, daar gaat het om! Wij vragen wel of u zich wilt opgeven bij de contactpersoon.

Activiteiten die niet minstens zes deelnemers halen, gaan niet door. Dat hoort u dan een week van te voren. De kosten zijn € 4,- per programmaonderdeel. Daarvoor krijgt u koffie of thee en een mooie avond of middag.

Programma

Open Deur kring

De “Open Deur Kring” is al meer dan 15 jaar de plek om anderen te ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie praten we over het onderwerp dat het maandblad Open Deur ons aanreikt. Door de jarenlange ervaring hebben we geleerd dat er altijd iets is dat u/jou raakt of er over nadenkt en er met anderen over doorpraat. We discussiëren niet maar luisteren naar elkaar en respecteren elkaar. Wanneer u graag anderen ontmoet, dan bent u van harte welkom op iedere derde vrijdag van de maand om 10.00 uur in het Leerhuys. Markt 2a in Zelhem.

Leiding: Lydie v.d. Drift en Gerdien Kleistra
Datum: iedere 3e vrijdag van de maand, 10.00 uur
Locatie: het Leerhuys, Markt 2a Zelhem
Contactpersoon: Gerdien Kleistra
T 06-49641248 of gkleistra@lambertikerk.nl 

Kerklunch

Na de "Open Deurkring" beginnen we met een kerklunch. Gewoon gezellig met elkaar aan tafel, je broodje smeren, genieten van een lekker hapje daarbij. Vanaf 12.00 uur schenken we een kopje koffie. Om half een gaan we aan tafel. Via de plaatselijke horeca krijgen we of een kroket, of soep, of een eitje, of .... En er ligt gewoon brood en beleg. We gaan genieten van het samenzijn en het samen eten. De lunch duurt tot half twee. 
Aanmelden bij da.E.H.W. Stam T. 0314 78 68 66 of bij Gerdien Kleistra T. 0314 62 21 64